Αλλάζουμε μόνο όνομα!! Όσοι μας ξέρατε ως ΜΠΑΜ, τώρα θα μας μάθατε ως MASTER! Η αστείρευτη όρεξη και διάθεση για πρόοδο και εξέλιξη σε αυτό που αγαπάμε, δεν μας επιτρέπει να μείνουμε στάσιμοι και μας οδήγησε στην δημιουργία νέου ορίζοντα. Θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας στα καταστήματα μας, τα τόσα χρόνια, εμείς θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε, να φέρνουμε νέες ιδέες και να κάνουμε τα πάντα για να είστε χαρούμενοι που είστε μαζί μας!  Στα καταστήματα MASTER(πρώην ΜΠΑΜ) έχουμε κύριο σκοπό να καλύψουμε τις ανάγκες σας, στο μέγιστο βαθμό. Εμπλουτίζοντας καθημερινά την ποικιλία μας σε διάφορα προϊόντα, δημιουργήσαμε πολλές επιλογές σε κάθε είδος που σας ενδιαφέρει. Με την πάροδο των ετών έχουμε αποκτήσει  την εμπειρία και την τεχνογνωσία, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε επιθυμία σας και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να μείνετε ευχαριστημένοι από τα προϊόντα μας και την εξυπηρέτηση μας. Καθημερινά ενημερωνόμαστε για ότι καινούριο υπάρχει στην αγορά και προβαίνουμε στο γέμισμα των ραφιών μας, με προϊόντα γύρω από το αντικείμενο μας, για να μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις αναζητήσεις σας , στα πυροτεχνήματα, στα ειδικά εφέ, στα μπαλόνια, στα κομφετί, στις κόρνες, στα ιπτάμενα φαναράκια κ.α.

Μπορούμε επίσης να υλοποιήσουμε ρίψεις με πυροτεχνήματα, να χρησιμοποιήσουμε ειδικά εφέ ή να φτιάξουμε τα μπαλόνια  για τον γάμο σας, για την βάφτιση του παιδιού σας, για τις εταιρικές σας εκδηλώσεις , για τις αθλητικές σας διοργανώσεις, για τα εγκαίνια της επιχείρησης σας, για το πάρτυ σας και ότι άλλο έχετε προγραμματίσει και να σας ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη σας, με το αποτέλεσμα.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να δείτε τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας και θα χαρούμε να επισκεφθείτε ή να τηλεφωνήσετε σε  όποιο κατάστημα MASTER σας εξυπηρετεί.